Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ în Voluntari: un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL în plină stradă - Poliția a identificat autorul

breaking news ultima ora

Alertă la voluntari, unde un om a fost înjunghiat mortal în stradă. Poliția anunță și că a prins făptașul, dar și că îl caută.

"La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 14:14, polițiștii din Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, în parcarea unui depozit de legume și fructe, din orașul Voluntari, se află un bărbat, care a fost înjunghiat.

Imediat, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice din competență.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Tudor Chirilă a EXPLODAT după ce presa l-a CRITICAT pentru că a cerut ajutor de la Guvern: Acum, liber la hatereală

Polițiștii s-au deplasat la unitatea medicală unde victima fost transportată, ocazie cu care au constatat că victima a decedat.

În urma activităților specifice polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetățean turc, de 39 de ani.

De asemenea, polițiștii efectuează activități specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.