Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Încă o înghețată contaminată cu o substanță CANCERIGENĂ a fost RETRASĂ de pe piață

vestidinrusia.ro
inghetata mancare dulciuri

Metro recheamă un sortiment de îngheţată din cauza prezenţei oxidului de etilenă. De asemenea, Cora recheamă un baton de înghețată, din același motiv.Potrivit unei informări a ANSVSA, Metro, ca urmare a notificării primite din partea producătorului Froneri France SAS, a început retragerea de la comercializare și de la clienți a înghețatei 2.5 l Metro Chef înghețată mentă. Motivul rechemării îl reprezintă prezența oxidului de etilenă în aditivul folosit - guma de carruba.

„În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu-l consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash & Carry Romania SRL până pe 21.02.2022, urmând să primiți contravaloarea lui”, se arată în informarea citată.

De asemenea, Cora recheamă un baton de înghețată, din cauza prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient din compoziţia produselor.

Denumirea exactă a produsului este Cora înghețată baton ciocolată neagră / vanilie 3*120 ml / 250,5 g. „Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, se arată într-o informare ANSVSA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.