Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Incendiu puternic în Corbeanca. Focul a ajuns și în Periș

Ultima Ora breaking news

Antena 3 a transmis joi seară că un incendiu de vegetație a izbucnit în zona comunei Corbeanca (Ilfov), în apropierea caselor. Potrivit martorilor oculari, o problemă o reprezintă prezența vântului care favorizează extinderea cu repeziciune a flăcărilor.

UPDATE - Primii reporteri ajunși la fața locului relatează că incendiul este uriaș, dar nu se află foarte aproape de case, ci la o distanță de circa 3-4 km de case. „Cerul este roșu, norul de fum e din ce în ce mai mare, mi se pare că înaintează cu viteză foarte mare”, a relatat o jurnalistă Antena 3.

UPDATE - La fața locului au ajuns 4 autospeciale de pompieri. Incendiul s-a extins pe o suprafață de un kilometru liniar.

UPDATE - Primele declarații ale primarului din Corbeanca .

UPDATE - Primarul din Periș, Anghel Albu, a declarat la Antena 3, că focul nu arde pe teritoriul comunei pe care o conduce, dar ca a trimis 3 autospeciale în zonă. Potrivit acestuia, înainte de izbucnirea incendiului au fost fulgere foarte puternice.

UPDATE - Primarul din Corbeanca, ajuns la fața locului: „Focul este sub control, sunt vreo 3 km pana la case, plus de asta e si apa si nu poate ajunge la case, e un lac care desparte. Sunt vreo 3 km pana la Paradisul Verde. Dar acum sper sa nu arda porumbul. Focul asta s-a pus cred ca din cauza fulgerului”.

UPDATE -Milionarul Cristian Țânțăreanu, locuitor din Corbeanca: `Incendiul e la multi km de noi. E departe, nu cred ca poate sa ajunga la noi'.

UPDATE - Incendiul a intrat si in Periș (Antena 3)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.