Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Incendiu URIAȘ la un depozit de gunoi din Vâlcea: pompierii au folosit deja 100 de tone de apă, însă flăcările NU au fost stinse

Ultima Ora breaking news

Pompierii încearcă să stingă un incendiu care a izbucnit la un depozit de gunoi de grajd din județul Vâlcea. Flăcările au izbucnit miercuri și încă nu au fost stinse. Incendiul are zeci de focare, iar pompierii au folosit deja 100 de tone de apă.

Potrivit ISU, pompierii militari din Vâlcea au fost solicitați miercuri, la ora 14.40, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Bălcești, la un depozit de gunoi de grajd, aflat în administrarea unei societăți comerciale cu profil de creștere a păsărilor.

Inițial, la fața locului a fost trimisă o autospecială cu apă și spumă, dar ulterior a fost nevoie de mai multe echipe.

„Pentru stingerea incendiului, s-a trimis inițial la fața locului, o autospecială de stingere cu apă și spumă, pompierii militari acționând alături de membrii SVSU Bălcești. La scurt timp, s-au solicitat din partea administratorului depozitului mai multe utilaje (cisterne cu apă și buldoexcavatoare), pentru dislocarea gunoiului și stingerea focarelor. Până în acest moment, în zonă s-au folosit aproximativ 100 de tone de apă, operațiunea de stingere desfășurându-se și pe timpul nopții”, au anunțat reprezentanții ISU Vâlcea.

Joi dimineață, la fața locului au fost trimiși mai mulți pompieri și utilaje. În prezent, sunt zeci de focare care apar în interiorul stratului de gunoi, gros de aproximativ doi metri, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

Zona în care se află depozitul este nelocuită, astfel că fumul nu pune în pericol populația din localitatea Bălcești, precizează reprezentanții ISU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.