Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Judecător CONTROVERSAT, numit de CSM în funcția de director la INM

csm

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, marţi, numirea judecătoarei Cristina Rotaru, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în funcţia de director al Institutului Naţional al Magistraturii. Judecătoarea Cristina Rotaru urmează să ocupe funcţia de director al INM, pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 27 martie, cu posibilitatea reînvestirii.

LOVITURĂ - Tăriceanu, CONTRAZIS la DNA de fosta nevastă

Amintim că judecătoarea Cristina Rotaru este magistratul căruia i-a fost repartizat dosarul fostului premier Victor Ponta (c.n. Turceni-Rovinari) și a refuzat cazul pe motiv de incompatibilitate, fiind colegă de an, la Facultatea de Drept din București, cu cei doi inculpați, Victor Ponta și Dan Șova.

Totodată, judecătoarea a făcut parte din completul de cinci magistrați care l-a condamnat pe Adrian Năstase la doi ani de închisoare în dosarul Trofeul Calităţii. De asemenea, a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Gigi Becali la 3 ani închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane și pe Corneliu Iacubov la șapte ani închisoare în dosarul Rafo-Carom.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.