Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Klaus Iohannis anunță că discută cu Ludovic Orban posibilitatea de a DEMISIONA: 'Mă voi implica pentru a promova conceptul de alegeri anticipate'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Klaus Iohannis a anunțat, joi seara, la Palatul Cotroceni, că l-a chemat, vineri, pe Ludovic Orban, pentru a discuta despre modul în care se pot declanșa alegerile anticipate. Președintele a precizat că se ia în calcul inclusiv demisia premierului.

”Eu cred că sunt posibile și mă voi implica pentru a promova conceptul de alegeri anticipate. Da, îmi doresc alegeri anticipate.Asta este o chestiune pe care nu am discutat-o. Este evident că pentru a ajunge la anticipate cunoaștem prevederea constituțională. Este nevoie ca Guvernul să fie demis sau să se retragă și după aceea este nevoie de două încercări nereușite de formare a unui nou guvern. Este evident moțiunea de cenzură o variantă prin care se poate inițializa acest proces. Dar, tehnic, și demisia este o metodă prin care se poate inițializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta, și cu Premierul, și cu alții. Chiar mâine voi avea, aici, la Cotroceni, o discuție cu Premierul Ludovic Orban și vom aborda aceste chestiuni.Domnul Orban, din câte știu eu, își dorește alegeri anticipate, așa cum le doresc și eu.”, a declarat Klaus Iohannis.

Citește și: Probleme mari pentru unul dintre liderii #Rezist: ‘Este un atentat la viața mea’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.