Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Klaus Iohannis ATACĂ decizia Comisiei Europene și dă de înțeles că BLOCHEAZĂ ridicarea MCV pentru Bulgaria

Inquam Photos/ Octav Ganea
Iohannis juncker tusk

Klaus Iohannis a făcut declarații violente la adresa actualei Comisii Europene, condusă de Jean-Claude Juncker, pentru că a spus că ridică MCV pentru Bulgaria. Iohannis a dat de înțeles că se va opune ridicării MCV în cazul Bulgariei.

”În următorul an se pot face multe, dar Mecanismul (n.r. - MCV) nu va fi eliminat după părerea mea. Nu suntem singurii, şi bulgarii sunt cu MCV şi decizia de eliminare a MCV este una la care trebuie să achieseze cam toţi. Discuţia se poate purta mai degrabă de ce a acceptat Comisia să declare că Bulgaria a îndeplinit toate solicitările, pentru România ştim de ce s-a dat un raport aşa cum s-a dat, cu o guvernare catastrofală, vădit antijustiţie, vădit de politizare a justiţiei. Cine se aştepta să avem un raport mai bun? Dar lucrurile pot fi corectate, nu uşor, va fi greu, însă deja noul ministru al Justiţiei, domnul Cătălin Predoiu, s-a apucat cu echipa domniei sale şi se va găsi pas cu pas ce trebuie făcut ca să ajungem în situaţia ca să spunem: 'Ok, asta mi-aţi cerut, asta am făcut. E bine. Mulţumesc. Trecem la altă etapă.

Nu mi-a căzut bine când am aflat că această Comisie face o diferențiere crasă între România și Bulgaria, o diferențiere pe care noi nu o vedem chiar așa.”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și: Olguța Vasilescu șterge pe jos cu noul ministrul al Muncii: E total plopistă și nu înțelege nimic .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.