Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Beijing! Autorităţile chineze au anunțat că trei sportivi străini au fost găsiţi infectaţi cu coronavirus înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă

rador.ro
jocurile olimpice de iarna beijing

Autorităţile chineze au anunţat, joi, că trei sportivi străini participanţi la competiţii test înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing au fost găsiţi infectaţi cu coronavirus, informează AFP, citat de news.ro

Unul dintre sportivi, concurent la sanie, a fost testat pozitiv la aeroport, la intrarea în China, şi a fost trimis la hotel pentru carantină, alături de alt coleg infectat, au anunţat oficialii chinezi săptămâna trecută. Cei doi sunt asimptomatici.

După cei doi, a fost testată pozitiv încă o persoană, tot concurent la sanie, contact apropiat al celorlalte cazuri. Acest sportiv este de asemenea asimptomatic şi se află acum în carantină.

Jocurile Olimpice de iarnă vor avea loc în perioada 4-20 februarie 2022. Cu câteva luni înaintea competiţiei, 2000 de sportivi din alte ţări s-au deplasat în China pentru a participa la concursuri test în locurile în care vor avea loc Jocurile Olimpice.

Beijingul a anunţat că toţi participanţii la JO trebuie să fie vaccinaţi împotriva covid-19 sau, dacă nu sunt imunizaţi, să stea în carantină trei săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.