Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Bistrița-Năsăud - Mai multe persoane evacuate din calea viiturilor

inundatii

Mai multe persoane, printre care și doi copii, au fost evacuate, miercuri seara, în județul Bistrița-Năsăud, după ce o furtună puternică a dus la producerea mai multor viituri, care au inundat mai multe gospodării. Pompierii intervin în mai multe localități pentru salvarea localnicilor, potrivit mediafax.

Furtuna s-a abătut miercuri seara asupra mai multor comune din județul Bistrița-Năsăud, populația fiind avertizată prin sistemul Ro-Alert cu privire la emiterea unui Cod roșu de precipitații puternice în zonă.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, mai multe viituri au avut loc în Ruștuior, Gledin, Șieuț și Monor, care s-au format după scurgerea apei de pe versanți. Apa a inundat mai multe gospodării din aceste localități.

Pompierii voluntari din localitatea Șieuț au evacuat dintr-o locuință înconjurată de ape doi copii. La ora transmiterii acestei știri, se intervine pentru salvarea unei femei care s-a refugiat în podul casei.

Pompierii intervin și pentru salvarea unui copil și a bunicii acestuia dintr-o altă locuință inundată în localitatea Monor.

La fața locului, au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul ISU Bistrița-Năsăud cu motopompe de mare și medie capacitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.