Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la DIICOT: Operaţiune de dezinfecţie în toată clădirea, după depistarea unui caz de COVID-19

diicot agerpres

La Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală urmează să fie efectuată o dezinfecţie în toată clădirea, după ce un comisar şef de poliţie de la D.C.C.O. a fost testat pozitiv cu coronavirus. Procurorii au primit mesaje referitoare la dezinfecţia de miercuri 17 iunie, care va avea loc între orele 12 şi 14. În mod ciudat, procurorilor li s-a comunicat să intre în birouri imediat după dezinfecţie, să-şi reia activitatea, cu aerisirea spaţiilor.

"Vă aducem la cunoștință că, în data de 17.06.2020, între orele 12:00 – 14:00 se efectuează dezinfecția la DIICOT – Structura Centrală, motiv pentru care, în acest interval orar, va rugam să nu rămână nicio persoană în birou. După orele 14 urmează să fie reluată activitatea, cu aerisirea spatiilor.

Conducerea DIICOT a luat această măsură din cauza faptului că, comisarul șef de poliție S.I., din cadrul D.C.C.O. a fost testat ieri, 15.06.2020, pozitiv la COVID 19, ofițerul de poliție aflându-se în concediu de odihnă din 05.06.2020.

Din punct de vedere medical, riscul nu este unul crescut, având în vedere perioada de concediu în care s-a aflat ofițerul de poliție, dar măsura dezinfectării este de natură a înlătura orice fel de temere în rândul personalului DIICOT", se arată într-un mesaj transmis de procurorul-şef Giorgiana Hosu către angajaţii DIICOT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.