Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Iași: Gradul de ocupare a locurilor la ATI este de 100%

spitalmilitarsb.ro
terapie intensiva ATI

Toate paturile de Terapie Intensivă din municipiul Iaşi care tratează bolnavi de Covid-19 sunt ocupate, şefii sistemului sanitar ieşean căutând soluţii pentru internarea cazurilor grave în spitale din alte localităţi potrivit news.ro.

Cele 41 de paturi la ATI disponibile în spitalele din municipiul Iaşi pentru bolnavii de Covid-19 sunt ocupate, urmând ca pacienţii cu forme grave să fie internaţi la unităţi din alte localităţi.

Astfel sunt pregătite alte şase paturi ATI la spitalul din Paşcani, şefii Direcţiei de Sănătate Publică cerând sprijinul direcţiilor similare Botoşani şi Vaslui pentru transferul altor pacienţi la unităţi medicale din cele două judeţe. Totodată, la începutul acestei săptămâni ar urma să fie deschisă o secţie de terapie intensivă pentru cazurile de Covid-19 la spitalul de Recuperare din municipiul Iaşi.

Cele 24 de paturi de terapie intensivă din cadrul Spitalului Mobil de la Leţcani inaugurat vineri nu pot fi utilizate, din cauza unei defecţiuni grave a staţiei de oxigen care face imposibilă deschiderea acestei secţii.

Până luni, în judeţul Iaşi s-au înregistrat 8.001 cazuri de Covid-19, Iaşiul situându-se pe locul al doilea pe ţară, după Bucureşti. În ultimele 24 de ore, în judeţ au fost raportate 125 de cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.