Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ La loc comanda, la IPJ Timiș: IGPR ANULEAZĂ demiterea polițistului Valer Kovacs

Pressalert.ro
Valer Kovacs

Polițistul demis de conducerea IPJ Timiș prin aplicarea unor sancțiuni revine la muncă. Acesta a contestat măsura demiterii sale la IGPR, care a dispus anularea sancțiunilor care au făcut posibilă eliberarea sa din funcție. Valer Kovacs i-a scris premierului Ludovic Orban să îi spună că în stare de urgență, în care amenzile se ridicau și la 20.000 de lei, oamenii legii din Timiș aveau normă la amenzi. De acolo și până la sancțiuni care au dus la demiterea sa au mai fost doar câțiva pași.

Citește și: ALERTĂ DNA anchetează achizițiile făcute de Unifarm în stare de urgență: VIZIERE la 17.000 de euro bucata

"Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele:

La data de 21 mai 2020, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în urma analizei plângerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost dispusă revocarea dispozițiilor șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș din 12 și 13 mai 2020, care au stat la baza încetării a raporturilor de serviciu în cazul unui agent de poliție, urmând ca Inspectoratul de Poliție Județean Timiș să dispună măsuri potrivit competențelor", anunță IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.