Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la metrou: Avarie la șine, intervine și ISU

metrou pompieri

UPDATE

Circulația metroului se defășoară în condiții normale sâmbătă după-amiază, după ce echipeje ISU și echipe de intervenție Metrorex au remediat defecțiunea apărută între stațiile Lujerului și Gorjului, informează Metrorex.

„Sâmbătă, în jurul orei 14:00, între stațiile de metrou Lujerului si Gorjului, doi izolatori au conturnat. Echipele ISU si echipele de intervenţie Metrorex au mers la fata locului si au lucrat la remedierea defecțiunii. Pe Magistrala 1cu 3, trenurile de metrou nu au circulat conform graficului de circulație obișnuit”, precizează Metrorex, într-un comunicat.

La acest moment circulația se desfășoară în condiții normale. Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din stațiile și trenurile de metrou.

Metrorex precizează că nu a fost vorba de un incendiu, asa cum s-a vehiculat, iar calatorii nu au fost in niciun moment in pericol.

UPDATE

Peronul s-a umplut de fum la staţia de metrou Lujerului, sâmbătă după-amiază, astfel că oamenii au sunat la 112 şi la faţa locului au venit pompieri.

Peronul era plin de fum astăzi în jurul orei 15.00. Oamenii, panicaţi, au sunat de urgenţă la 112.

Știrea inițială

Angajații Metrorex se află pe linia magistralei 3, între stațiile Lujerului și Gorjului, pentru a remedia o avarie produsă la un izolator al șinei trenului. La fața locului au fost și echipaje ISU deoarece s-ar fi produs un scurtcircuit, însă nu există pericol pentru călători.

Reprezentanții ISU București-Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că mai multe echipaje s-au aflat la metrou, alături de angajații Metrorex, pentru a identifica o remediere produsă între stațiile Lujerului și Gorjului.

Citește și: Surprinzător! Obiectul pe care îl are Liviu Dragnea în celulă deși nu ar trebui

Călătorii din stații nu sunt în pericol, mai arată ISU.

Echipele Metrorex încă se află la fața locului pentru a remedia situația, deoarece s-ar fi produs un scurtcircuit al șinei de metrou, arată surse din cadrul intervenției.

Circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate.

Citește și: Atenție! Noul consilier al lui Dăncilă propune concedieri în sectorul bugetar .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.