Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la metrou: o femeie a încercat să împingă mai mulți călători în fața trenului

metrou, eroilor 1

O femeie a împins mai multe persoane la metrou, în stația Lujerului. Femeia a fost prinsă de poliție și dusă la Spitalul de Psihiatrie, informează Realitatea Plus.

O femeie care ar fi încercat să arunce călătorii spre șinele metroului în stația Lujerului a fost prinsă și dusă la Spitalul de Psihiatrie Obregia după o mobilizare masivă pe rețelele de socializare. Întâmplarea amintește de tragedia de acum 4 ani, când o tânără de 25 de ani a fost omorâtă după ce a fost aruncată în fața metroului în stația Dristor.

În acest nou caz, femeia, care mergea și vorbea haotic, îi împingea pe oamenii din stație cu o cruce mare din lemn.

Potrivit REALITATEA, prima dată s-a dus la un bărbat, apoi s-a îndreptat spre o tânără. La acel moment, trenul se deja afla în stație, iar pasagerii nu au ajuns pe șine.

Cazurile în care agresorii împing călătorii în fața metroului par a se înmulți în întreaga lume în ultima vreme. De curând, o femeie a fost ucisă la metroul din New York de către un bărbat, care a împins-o în fața garniturii care tocmai intra in statie si apoi a fugit de la fața locului. Un alt caz a avut loc la Bruxelles, dar femeia nu a fost omorâtă de tren.

Vezi și: VIDEO - Scene ȘOCANTE la metrou: momentul în care un psihopat împinge o femeie sub roțile unui tren din Bruxelles .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.