Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la serviciile de urgență din SUA: Rămășițe umane au fost descoperite în zona în care a dispărut actorul Julian Sands

abcnews.go.com
Julian Sands

Rămăşiţe umane au fost descoperite de excursionişti în zona Muntelui San Antonio din California, în apropierea locului în care actorul britanic Julian Sands a fost dat dispărut în urmă cu cinci luni, au anunţat duminică autorităţile locale, relatează AFP, scrie Agerpres.

Rămăşiţele umane au fost găsite sâmbătă dimineaţă în sălbăticie, a anunţat biroul şerifului din San Bernardino într-un comunicat.

"Excursioniştii au contactat biroul şerifului din Fontana după ce au descoperit rămăşiţe umane în apropierea muntelui", se arată în comunicat.

Ele au fost transportate la cabinetul medicului legist pentru identificare. Procesul ar urma să fie finalizat săptămâna viitoare.

Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, devenit cunoscut în 1985 pentru rolul său din filmul "A Room with a View", a dispărut în ianuarie pe Muntele San Antonio, cunoscut în zonă sub numele de Muntele Baldy, cu o înălţime de 3.000 de metri, aflat la nord de Los Angeles.

Într-un interviu din 2018 acordat The Guardian, Sands a vorbit despre pasiunea sa pentru mersul pe munte şi despre importanţa de a se lansa în noi aventuri pe măsură ce îmbătrâneşte.

Într-un alt interviu, din 2020, el s-a descris drept cel mai fericit atunci când este "aproape de un vârf de munte într-o dimineaţă rece glorioasă". California a fost lovită de o serie de furtuni violente în decembrie şi ianuarie, însoţite de ninsori abundente în zonele montane, inclusiv pe Muntele San Antonio.

Zona în care a dispărut Sands este cel mai înalt vârf din lanţul muntos San Gabriel şi o destinaţie populară pentru locuitorii din Los Angeles.

Julian Sands, care a crescut în Yorkshire, a avut o carieră complexă, de decenii în industria cinematografică, apărând în zeci de roluri în filme şi la televiziune. De mai mulţi ani actorul locuieşte în zona Los Angeles împreună cu soţia sa, scriitoarea Evgenia Citkowitz. Sands are trei copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.