Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ la Serviciul Județean de Ambulanță Galați: 11 angajați, infectați cu COVID-19

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

11 angajati ai Serviciului Județean de Ambulanță Galați s-au infectat cu coronavirus, anunță Mediafax. Este vorba despre salariații care au lucrat în aceeași tură cu asistenta medicală care s-a îmbolnăvit de COVID-19 în urmă cu două săptămâni.

Surse din cadrul instituției gălățene spun că 11 persoane au primit rezultat pozitiv la testele de laborator pentru depistarea COVID 19. Activitatea Serviciului de Ambulanță Județean este afectată, dar nu blocată, anunță sursele citate.

Totuși, Guvernului i-a fost solicitată o aprobare privind realizarea de angajări temporare.

Revoltă în rândul magistraților - Parlamentul, somat să respingă proiectului inițiat de Alina Gorghiu: 'conţine numeroase contradicţii şi neconcordanţe'

În ceea ce privește situația de la căminul de bătrâni din orașul Galați în care au decedat două persoane din cauza COVID-19, autoritățile anunță că i-au testat pe vârstnicii cu simptome și au aflat că 16 persoane sunt infectate. Acestea au fost transferate la spitale din Galați, iar căminul de bătrâni rămâne în carantină.

„Centrul respectiv a intrat în carantină, este echipaj de jandarmi la poartă, nu intră nimeni, nu iese nimeni. Se iese doar cu acordul Direcției de Sănătate Publică”, a declarat prefectul județului Galați, Gabriel Avramescu.

Surse medicale susțin că virusul a fost adus în cămin chiar de managerul instituției. Se pare că persoana, care în prezent se află în stare gravă la un spital din Galați, a fost plecată în Turcia în luna martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.