Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Spitalul Bagdasar-Arseni: Medicii spun că un coleg de-al lor își injectează sedative

facebook.com
spital

Polițiștii Secției 15 au venit la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, pe 24 februarie, după ce în curtea interioară a unității medicale s-au descoperit fiole consumate de Propofol și Diazepam, medicamente care intră în categoria anestezicelor și care nu se eliberează decât cu rețetă.

Totul s-a petrecut în contextul în care unii dintre medici oricum vorbeau despre un coleg de la secția de chirurgie generală care ”își injectează sedativele când e de gardă!”. Potrivit tolo.ro, polițiștii nu au găsit indicii de fapte penale, dar au cerut conducerii spitalului să afle cum au părăsit substanțele dulapurile din secții și cine și le-a injectat de au poposit reziduurile în curte. ”Mai mulți dintre medicii și asistentele din secția de chirurgie generală au sesizat conducerii faptul că un coleg de-al lor este sub influența substanțelor sedative când îi tratează pe bolnavi”, a povestit un angajat, pentru tolo.ro.

Potrivit medicilor, colegul lor și-ar injecta substanțele în zilele în care este de gardă. Cea care a reclamat cazul la poliție este ”fosta asistentă-șefă, doamna Ana Mareș, care este directorul de îngrijiri al spitalului”. Mai multe surse au transmis pentru tolo.ro că ”celor din conducere nu le pică bine subiectul și pot conduce ancheta internă astfel încât să pară că nu a fost consum, ci numai neglijență”.

”Suntem într-o anchetă internă ca să lămurim ce s-a întâmplat. Strângem declarații. Am verificat și nu există nicio plângere scrisă nici acum, și nici în trecut, despre astfel de apucături la noi în spital. Că se vorbește, asta e altceva, dar bârfele de la colțul străzii nu le comentăm. Eu exprim poziția oficială a spitalului: nu ne-a sesizat nimeni dintre angajați în scris!”, a declarat medicul Florian Bica, purtătorul de cuvânt al spitalului. Totuși, oamenii din spital au reclamat cazul întâi managementului de la Bagdasar-Arseni, apoi jurnaliștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.