Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Spitalul Orășenesc din Sinaia - Mai mulți pacienți au fost evacuați

ISU Tulcea
pompieri

Mai mulţi pacienţi ai Spitalului Orăşenesc Sinaia s-au evacuat din incinta unităţii sanitare, duminică dimineaţă, după ce în unul dintre spaţii s-au constatat degajări uşoare de fum. Pompierii chemaţi la faţa locului au constatat că un scurtcircuit s-a produs la un aparat frigorific, fără a fi urmat de flacără. La ora transmiterii acestei ştiri, unitatea sanitară şi-a reluat activitatea în condiţii normale, notează news.ro.

Pompierii au fost solicitaţi, duminică dimineaţă, în jurul orei 09:40, prin apel la 112 privind să intervină la Spitalul Orăşenesc Sinaia, unde s-au constatat degajări de fum.
„În cel mai scurt timp, la faţa locului au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi, în sprijin, două ambulanţe din cadrul SAJ Prahova. Odată sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că la nivelul Secţiei de Transfuzii s-a produs un scurtcircuit electric la o combină frigorifică, rezultând o degajare uşoară de fum, fără a exista flacără. Pompierii au acţionat pentru ventilarea încăperii”, transmite ISU Prahova.
Conform sursei citate, 18 pacienţi s-au autoevacuat în de sosirea echipajelor de intervenţie. Niciunul dintre bolnavi nu a necesitat îngrijiri medicale ca urmare a degajării de fum.
La aora transmiterii acestei ştiri, activitatea spitalului se desfăşoară normal, pacienţii au revenit în saloane, iar alimentarea cu energie electrică a fost reluată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.