Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la un liceu din Sibiu: Elevii și profesorii au fost evacuați după ce un incendiu a izbucnit la panoul electric principal

pompieri giurgiu

Aproximativ 180 de elevi şi peste 20 de angajaţi ai Liceului "Timotei Cipariu" din Dumbrăveni, judeţul Sibiu, s-au autoevacuat, marţi, din unitatea şcolară, după ce un incendiu a izbucnit la panoul electric principal al clădirii. O fată de 15 ani a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii militari ai Punctului de lucru Dumbrăveni au intervenit de urgenţă, cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, pentru limitarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la panoul electric principal al Liceului "Timotei Cipariu" din Dumbrăveni. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Incendiul se manfesta cu fum dens, fiind însă lichidat prompt de către pompierii militari, conform news.ro.

Preventic, s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor aproximativ 180 de elevi şi 26 de cadre didactice şi personal auxiliar.

O fată de aproximativ 15 ani, cu atac de panică, a primit asistenţă medicală din partea echipajului SMURD şi a refuzat transportul la spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.