Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Vatican! Papa, nevoit să-și amâne câteva întâlniri

papa


'Din cauza faptului că este un pic obosit, Papa şi-a amânat o serie de întrevederi ce figurau pe agenda sa luni dimineaţa, între care programata primire în audienţă a membrilor Consiliului Superior al Magistraturii italiene', precizează comunicatul Vaticanului.
Ziua de duminică, ce a culminat cu întâlnirea istorică dintre preşedinţii israelian Shimon Peres şi palestinian Mahmoud Abbas, în grădinile Vaticanului, a fost 'foarte obositoare' pentru Papa, a declarat, pentru presă, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi.
După ce a oficiat, ca de obicei, mesa de dimineaţă, Papa Francisc a acordat câteva audienţe, înainte de a decide să amâne altele. 
După ce a fost ales Papă, în martie 2013, Jose Mario Bergoglio (77 de ani) nu a avut niciodată un concediu adevărat. Viguros, energic, dar cu o sănătate fragilă în special în ceea ce priveşte sistemul pulmonar, Papa Francisc se trezeşte înainte de orele 5 dimineaţa şi se culcă târziu. În opinia unor analişti, Papa Francisc arată ca un om grăbit, ca şi cum ar şti că nu are mulţi ani la dispoziţie pentru a reforma Biserica.
Papa Francisc a recunoscut, în luna mai, în faţa unor preoţi şi seminarişti în formare, că nu este un model de urmat în ceea ce priveşte organizarea şi dozarea muncii, şi că 'a te obosi peste măsură' îl poate face pe un om 'să plătească scump'.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.