Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ! Luare de ostatici la Paris

breaking news

Un nou incident are loc in aceste momente in Capitala Frantei. Circa 10 persoane sunt ţinute ostatice de către indivizi înarmaţi într-un centru comercial din Villeneuve-la-Garenne, din vestul Parisului, informează luni Le Figaro, care citează surse din poliţie.

'În jurul orei locale 06:30 (04h30 GMT), doi sau trei agresori înarmaţi au intrat în magazinul Primark (o unitate irlandeză de vânzare de îmbrăcăminte) în ceea ce credem a fi pentru început o tentativă de jaf armat', a explicat pentru AFP o sursă a poliţiei franceze, notează Agerpres.

Poliţişti din cadrul unităţii de elită Raid au fost trimişi la locul incidentului.

UPDATE: 'Optsprezece persoane au fost evacuate la 10:30 (GMT 0830), una dintre ele se simte rău, dar niciuna nu este rănită', a afirmat o sursă a poliţiei franceze, potrivit căreia 'continuă căutările pentru localizarea celor trei atacatori'.

Cei 18 angajaţi s-ar fi retras într-o cantină a centrului comercial, conform unei surse a poliţiei.

Cartierul a fost încercuit de forţele de ordine, iar circulaţia în zonă a fost suspendată.

'În jurul orei locale 06:30 (04h30 GMT), doi sau trei agresori înarmaţi au intrat în magazinul Primark (o unitate irlandeză de vânzare de îmbrăcăminte) în ceea ce credem a fi pentru început o tentativă de jaf armat', a explicat pentru AFP o sursă a poliţiei franceze.

Atacatorii au intrat în magazin în jurul orei locale 06:00, în acelaşi timp cu primii angajaţi sosiţi la muncă în acest centru comercial. Printre aceştia din urmă, un furnizor care tocmai aprovizionase aparatele cu bomboane. El a declarat pentru Le Parisien că a văzut oamenii părăsind 'în panică' centrul comercial, strigând:'Ei sunt înarmaţi! Ei sunt înarmaţi! Să ieşim!'.

Surse ale poliţiei au indicat încă de la început că iau în considerare un jaf armat şi nu un act terorist.

Conform primelor informaţii, unul din cei trei atacatori ar fi chiar un salariat al magazinului Primark, conform Le Parisien.

Potrivit unei alte surse a poliţiei, un angajat al magazinului Primark a 'trimis în jurul orei locale 07:00 (05:00 GMT) un SMS prietenului său, spunându-i că au fost luaţi ostatici de către doi indivizi înarmaţi'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.