Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Lucian Bode anunță că dosarul 10 august s-ar putea redeschide: 'Aici este un act de voință. Eu sunt dispus'

Guvern
lucian bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat marti la TVR 1, după motivarea clasării dosarului 10 August, că „sunt variante” pentru a se relua urmarirea penala și a dat unele ipoteze în acest sens.

„Niciodata nu am comentat si nu comentez deciziile instantei. Dar nu putem sa ne facem ca nu vedem ce a vazut o lume intreaga. Odata cu publicarea ordonantei de clasare, am avut o discutie cu dl ministru al Justitiei la apelul dlui Iohannis, un grup de lucru format din structurile noastre (ale Internelor si Justitiei, n.red.) s-a intalnit si pot sa va spun in felul urmator, dar este o ipoteza: Ministerul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara pentru verificarea respectarii procedurii administrative din timpul cercetarii penale. De asemenea, daca sunt identificate probe noi se poate formula o noua cerere de reluare a urmaririi penale. Aici din punctul meu de vedere e un act de vointa pe care trebuie sa-l manifeste MJ si MAI. Eu sunt dispus. Sediul materiei fara sa pasez responsabilitatea este la MJ”, a declarat ministrul.

„Se poate analiza posibilitatea formualrii ueni cereri de interventie ininteresul celor care sunt in acest proces si sa admita plangerea lor si redeschiderea urmaririi penale, deci sunt variante”, a adăugat Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.