Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ MAI face verificări după ce la o secție de vot au fost depistate urne nesigilate

breaking news

Monica Dajbog, reprezentantul MAI, a declarat că sunt efectuate verificări după ce în Bacău a fost semnalat faptul că sunt secții de vot unde urnele nu sunt sigilate. Dajbog a mai subliniat că până în prezent au fost primite 16 sesizări privind procesul de vot, între care una nu a fost confirmată, scrie Mediafax.

„În legătură cu două sesizări privind posibile infracțiuni, se continuă verificările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și persoanele responsabile. De asemenea, în Bacău, au fost primite la 112 sesizări cu privire la faptul că sunt secții de vot unde urnele nu sunt sigilate. Drept urmare, a fost anunțat biroul electoral de circumscripție”, a declarat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne.

Potrivit sursei citate, au fost înregistrate 16 sesizări în legătură cu procesul de vot, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, una nu s-a confirmat.

Citește și: SHOW Gigi Becali a REVENIT la secția de votare: ' Şi ce dacă? Fac trei luni de puşcărie şi votez din nou şi din nou'

„Restul sunt fie în curs de verificare, fie au fost deja soluționate. Până la această oră, nu au fost aplicate amenzi pentru fapte contravenționale. (...) În ceea ce privește persoanele din centrele de arest preventiv, începând de ieri, au votat 510 persoane”, mai spune reprezentantul MAI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.