Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă maximă la Dolj: Încă o fată de 14 ani a dispărut fără urmă

ebihoreanul.ro
cautari disparut politie

O fată în vârstă de 14 ani a dispărut duminică, dintr-o localitate din judeţul Dolj, pentru găsirea ei fiind constituite mai multe echipe de căutare, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi de o femeie din Bistreţ, cu privire la faptul că fiica acesteia, Ana Maria Emilia Mandoiu, in vârsta de 14 ani, a plecat, in cursul acestei zile, de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

Fata are o înălţime de 170 de centimetri, constituţie atletică, părul şaten, ochii verzi. În momentul plecării, ea purta tricou alb, pantaloni de culoare neagră şi încălţăminte sport gri cu roz.

La nivelul Poliţiei municipiului Băilesti au fost constituite mai multe echipe de căutare, care desfăsoara activităţi în vederea găsirii fetei de 14 ani.

Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.