Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă maximă la Euro 2024: Ultrașii plănuiesc confruntări violente

fan-romania.ro
uniti sub tricolor

Organizatorii turneului final și forțele de ordine din Germania se confruntă cu o alertă majoră înaintea EURO 2024. S-a descoperit că mai mulți suporteri radicali din Germania plănuiesc confruntări violente în timpul turneului final, care va avea loc vara aceasta. Cei vizați în mod direct de acești huligani germani ar fi fanii englezi.

Naționala Angliei se află în Grupa C la EURO 2024, alături de Danemarca, Slovenia și Serbia. Meciurile echipei pregătite de Gareth Southgate din faza grupelor vor avea loc la Gelsenkirchen, Frankfurt și Koln.

La turneul final din Germania s-a calificat și România, după ce a câștigat grupa de calificări fără să piardă vreun meci. Startul EURO 2024 este programat pentru data de 14 iunie și se va încheia o lună mai târziu, pe 14 iulie.

Pe măsură ce se apropie de început, presa din Anglia a prezentat un material potrivit căruia ar putea avea loc nenumărate incidente la EURO 2024. Conform relatărilor din The Sun, suporterii de extremă dreapta din Germania se multiplică și ar putea pune în pericol desfășurarea evenimentului sportiv.

Articolul se concentrează pe „Brigada Nassau”, o grupare dură de ultrași de la Eintracht Frankfurt, menționând orașele în care naționala Angliei își va disputa meciurile din Grupa C. Acești ultrași sunt cunoscuți pentru problemele pe care le-au cauzat în trecut. Într-un incident recent, suporterii echipei din Bundesliga au creat haos în Napoli în timpul unui meci din Liga Campionilor

Conform The Sun, membrii acestei grupări sunt implicați în arte marțiale și box, ceea ce îi poate face o amenințare reală pentru ceilalți suporteri prezenți la EURO 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.