Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ | Mega-dosar DIICOT: Percheziții de amploare la rețeaua care furnizează droguri tinerilor de bani gata din București (surse)

diicot

Procurorii DIICOT desfășoară luni dimineață o acțiune de amploare în cel mai mare dosar de trafic de droguri din București.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii și polițiștii fac 22 de percheziții care vizează un grup infracțional organizat de trafic de droguri.

Grupul vizat deține monopolul pieței de droguri din București pe segmentul de adolescenți și tineri cu bani.

UPDATE: 20 de traficanţi de droguri vor fi audiați de procurori. Aceştia sunt acuzaţi că vindeau droguri în liceele din Capitală.

Polițiștii din București și procurorii DIICOT fac luni 23 de percheziţii domiciliare în București, într-un caz de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Începând cu anul 2022, membrii grupului ar fi vândut droguri de risc și de mare risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din București, informează IGPR.

Până la acest moment, pe parcursul perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantități de cannabis, cocaină și ketamină, precum și comprimate de medicamente.

Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la DIICOT.

_____

Potrivit OUG nr. 78/2016 pentru organizarea şi funcţionarea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, infracțiunile de trafic de droguri (prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri) sunt de competența DIICOT.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.