Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ METEO - Avertizare ANM de vreme rea pentru jumătate de țară: cod portocaliu de ploi și vijelii / HARTA JUDEȚELOR AFECTATE

METEO
meteo alert

ANM a emis, sâmbătă dimineață, o avertizare meteorologică de cod galben de la ora 12.00 pana la ora 23.00 in estul și sud-estul țării, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali: vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp, iar izolat 40...50 l/mp.

De asemenea, ANM a emis si cod portocaliu de la ora 14.00 la ora 21.00 pentru nordul și estul Munteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea, unde se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi averse torențiale, intensificări ale vântului, vijelii, grindină și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50...60 l/mp.

HARTA JUDEȚELOR AFECTATE:

content-image


Citește și: SURPRIZĂ TOTALĂ Meteorologii au emis prognoza meteo pentru întreaga vară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.