Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă meteo: Cod portocaliu de ploi torențiale în șapte județe

cod portocaliu bun

Judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea şi Dolj şi zona de munte a judeţelor Caraş-Severin, Hunedoara şi Argeş vor intra luni, de la ora 10:00, sub Cod portocaliu de averse torenţiale, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Astfel, în următoarele 24 d ore, în zonele vizate local cantităţile de apă vor fi de 30...40 l/mp şi izolat de peste 60 l/mp (în intervale scurte de timp, de până la 1 - 3 ore).

De asemenea, meteorologii au emis un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată care a intrat în vigoare luni dimineaţa la ora 6:00 şi este valabil până marţi la ora 10:00.

Zonele vizate de avertizarea Cod galben sunt situate în Banat, Oltenia, sud-vestul şi sudul Transilvaniei, nord-vestul Munteniei, precum şi Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Occidentali.

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice şi izolat grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului şi vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 30 l/mp.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.