Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ METEO de Cod galben în 16 judeţe

facebook.com
meteo alert

UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, până la ora 14:00, atenţionările Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în 10 de judeţe.

Astfel, în judeţele Olt, Dolj, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman, Neamţ, Constanţa şi Tulcea se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Știrea inițială

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică dimineaţa mai multe atenţionări Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în 16 de judeţe.

Astfel, până la ora 10:00, în judeţele Olt, Dolj, Galaţi, Vrancea, Constanţa şi Tulcea se va semnala ceaţă, care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, scrie agerpres.ro.

Citește și: Scandal între Klaus Iohannis și Olguța Vasilescu: ‘Se încearcă închiderea cu dosarul penal!’

Fenomene similare vor fi şi în judeţele Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, precum şi în zonele joase ale judeţelor Argeş, Buzău, Prahova şi Dâmboviţa. În unele zone, izolat şi trecător, va fi burniţă sau ploaie slabă sau burniţă care va depune polei.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘Este total scăpată de sub control! Guvernul nu ne protejează! Despre asta vorbim în momentul de față’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.