Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ METEO emisă de ANM: sunt vizate zone din Moldova și zonele montane, temperaturile resimțite vor fi extrem de mici

Agroromania
agrometeo meteo vremea

Meteorologii au emis o informare de vânt puternic valabilă până sâmbătă seara în toată țara. În zonele montane și în nordul Moldovei informarea este însoțită de un cod galben de vânt puternic. Informarea este valabilă în toată țara până sâmbătă, la ora 20.00. Până atunci, vântul se va intensifica treptat, la început în zona de munte, iar din dimineața zilei de vineri local și în estul, sudul și centrul țării. Vor fi rafale cu viteze în general de 45...55 km/h, mai mari în zona montană înaltă și în Moldova, scrie Mediafax.

Pe arii restrânse, mai ales în noaptea de vineri spre sâmbătă se va forma polei în nord, centru și nord-est. Codul galben este valabil în intervalul joi, ora 18 – sâmbătă, ora 20.00. În intervalul menționat, în Carpații Orientali și Meridionali, la altitudini de peste 1500 m, vântul va avea intensificări cu rafale ce vor depăși 90...110 km/h și zăpada va fi spulberată. Începând din dimineața zilei de vineri (14 ianuarie) vântul se va intensifica și în jumătatea nordică a Moldovei unde vitezele vor depăși 55...65 km/h. Din după-amiaza zilei de vineri (14 ianuarie) în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură vântul va sufla tare, viscolind și troienind zăpada, iar vizibilitatea va fi foarte redusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.