Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Milioane de clienţi Telekom, 'în aer': S-a BLOCAT reţeaua

telekom-romania_01

Probleme mari pentru clienţii celor de la Telekom. Reţeaua s-a blocat de câteva ore şi nici acum nu şi-a revenit în totalitate. Celor cu abonament sau cartelă în reţeaua Telekom li s-au închis pur şi simplu telefoanele şi nu au mai putut primi nici măcar mesaje.

Citește și: Liviu Dragnea, scrisoare către guvernatorul BNR, Mugur Isărescu

"Pe fondul unor disfunctionalitati de natura tehnica, o parte dintre clientii Telekom pot intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date mobile.", se arata intr-un anunt publicat pe pagina de Facebook a grupului de firme Telekom Romania.

Citeşte şi: Un nou senator a intrat în Camera Superioară a Parlamentului

"Echipele noastre tehnice lucreaza in acest moment pentru remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si va asiguram ca specialistii nostri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.", se mai arata in mesajul operatorului de comunicatii.

Telekom Romania a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA (profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi, 22 februarie, de grupul german Deutsche Telekom, conform hotnews.ro.

Anul trecut, numarul clientilor de comunicatii mobile a scazut cu 8,1% fata de anul 2016 pana la 5,25 milioane utilizatori, in timp ce pe segmentul comunicatiilor fixe, Telekom a ajuns la 1,86 milioane de utilizatori de telefonie fixa (in scadere cu 5,3%) si 1,18 milioane de utilizatori de internet broadband (in scadere cu 1%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.