Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Militar dus de URGENȚĂ la spital după ce TAB-ul în care se afla a fost implicat într-un accident

romanialibera.ro
blindat

O persoană a fost rănită după ce un transportor blindat al Armatei Române a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe o șosea din județul Galați. Este vorba despre un militar care se afla în vehiculul Armatei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: BĂTAIE de JOC la Caracal? Tânără sechestrată și violată, ca Alexandra Măceșanu, salvată în 20 de minute de poliție

Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Galați, în accident au fost implicați trei bărbați, cu vârste de 31, 38 și 43 de ani, toți aflați în vehiculul militar.

Bărbatul de 38 de ani s-a lovit la cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea efectuării unor investigații amănunțite. Ceilalți doi militari au suferit răni ușoare și nu au fost duși la spital.

Accidentul s-a produs pe DJ 251, la Slobozia Conachi, în județul Galați. Din primele informații, se pare că transportorul blindat nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a ieșit de pe carosabil, a lovit mai mulți stâlpi și s-a oprit lângă gardul unei case.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar dosarul va fi trimis unui procuror militar din Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.