Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ! Ministrul Justiției - „Cer ripostă fermă față de infractori violenți - România nu e paradis infracțional”

Inquam Photos / Octav Ganea
Catalin Predoiu

Ministrul Justiției a anunțat, joi, într-o conferință de presă că a transmis o scrisoare procurorului general al României căruia îi cere ca procurorii din subordinea sa să riposteze ferm față de fenomenul infracțional violent din ultima perioadă din România.

„Am transmis procurorului general interimat o scrisoare prin care am îndrumat ca ministerul public să abordeze structurat, planificat crima organizată, traficul de persoane, de droguri, infracțiunile la regimul silvic.

Simt nevoia unui astfel de mesaj pentru că vedem cum sunt proliferate faptele cu violență. Infractorii dau dovada prin faptele lor că nu mai au respect față de lege. Copii și bătrâni au fost victime a unor fapte abominabile.

Sume imense de bani si bunuri dispar si sunt transferate in străinătate. Nu ne putem permite să devenim o țară de destinație infracționala.

Cer Ministerului Public o riposta fermă în fața acestei îndrăznelii. Interlopii, traficanții, corupții, organizați individual sau organizații, să fie descurajați, anihilați judiciar, destructurați”, a transmis ministrul Predoiu.

El vrea ca procurorii să se asigure permanent și legat de recuperarea sumelor colosale obținute ilegal prin faptele celor vizați.

„Vreau ca brațul ferm al legii sa fie din nou în mințile celor care visează să facă din Romania un paradis infracțional.

Știu ca legile au fost slăbite. In ansamblu corpul de procurori are valoare, sa demonstreze rigoare si profesionalismul .Societatea așteaptă să vadă acțiunile procurorilor. Câștigă infractorii sau partea cinstita a societății”, a spus Predoiu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.