Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă mondială – Coreea de Nord se pregătește de război: Kim Jong-un a dat ordinul (FOTO)

X
Kim Jong-un

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exerciţii militare cu fiica sa la care au participat paraşutişti din ţară şi a cerut să se facă pregătiri complete pentru război, a relatat sâmbătă presa de stat locală, citată de EFE.

Kim "a subliniat necesitatea ca tot personalul militar să se înarmeze ferm cu voinţă puternică împotriva inamicului şi viziune profundă de luptă pentru a schimba istoria dacă izbucneşte un război", a scris sâmbătă agenţia de stat KCNA.

În imaginile difuzate de KNCA, Kim apare alături de fiica sa. Cei doi erau îmbrăcaţi în haine din piele: tatăl purtând o haină de culoare neagră, iar fiica, o haină de culoare maro.

Fata a urmărit manevrele militare cu ajutorul unui binoclu, într-un alt exemplu al rolului proeminent pe care liderul nord-coreean ar dori să-l acorde fiicei sale, notează EFE.

Tânăra a apărut pentru prima dată în presa de stat la 19 noiembrie 2022, când şi-a însoţit tatăl pentru a asista la testarea unei rachete balistice intercontinentale (ICBM).

Actualele exerciţii ale Phenianului ar fi un răspuns la recentele exerciţii militare anuale ale Coreei de Sud şi ale Statelor Unite care s-au încheiat joi, la capătul a 11 zile, şi care au urmărit să consolideze capacităţile militare şi de descurajare împotriva ameninţării nord-coreene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.