Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Nicușor Dan a reclamat fosta administrație la DNA: Acuză o schemă infracțională la cimitire

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a depus la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro: „Fiind vorba de cimitirele din București, această schemă infracțională e cu atât mai cinică”, conform News.ro.

„Am depus ieri (miercuri - n.r.) la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administrații. Fiind vorba de cimitirele din București, această schemă infracțională e cu atât mai cinică”, anunță Nicușor Dan.

Citește și: Ioana Mihăilă a CEDAT: ministrul Sănătății a vrut să plece din conferința de presă după ce a fost întrebată dacă face PUBLIC raportul privind decesele de COVID

El precizează că, ținând cont de prevederile legale și de implicarea mai multor instituții publice în această chestiune, nu poate oferi alte detalii.

„Asigur însă bucureștenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”, conchide priarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.