Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Numele lui Mihai Fifor și Ion Mocioalcă apar în dosarul permiselor de port-armă eliberate ilegal în Caraș Severin/ UPDATE

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Informaţii de ultimă oră în dosarul permiselor port-armă eliberate ilegal în Caraş Severin!

Numele fostului ministru de Interne interimar, senatorul PSD Mihai Fifor, şi cel al secretarului general al Pro România, deputatul Ioan Mocioalcă, apar în anchetă, potrivit Digi24.

Surse judiciare citate de Antena 3 susțin că unul din inculpați folosea numele celor doi demnitari pentru presiuni în favoarea obținerii de favoruri fără drept.

Vă reamintim că prefectul județului Caraş-Severin Matei Lupu și-a dat demisia din funcție după ce a fost plasat sub control judiciar de procurori.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a anunțat că, vineri, în ședința de Guvern, va fi numit un alt prefect la Caraș -Serverin.

Prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar după perchezițiile de miercuri legate de autorități care interveneau în favoarea unor persoane care voiau să obţină arme, dar nu participau la cursuri.

Citește și: Prefectul județului Caraș Severin și-a dat demisia! Ministrul de Interne: E un caz grav. O pată pe imaginea ministerului

În urma perchezițiilor, cinci suspecți au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de or, iar față de altul s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Surse din anchetă spun că persoana cercetată sub control judiciar este prefectul județului Caraş-Severin, Matei Lupu. Aceleași surse spun că printre cei 5 reținut este și șeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin.

Nouă percheziţii s-au făcut miercurim dintre care una la Poliția Caraș-Severin, la locuințele unor persoane, dintre care unele polițiști, și la sediul unei firme.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.