Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ pe Aeroportul Cluj Napoca - Un avion cu 163 de pasageri la bord a fost întors din drum

breaking news

O cursă aeriană care a decolat, marți, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj spre Constanța, cu 163 de pasageri la bord, s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că pasagerii așteaptă o altă aeronavă din partea companiei pentru a-i transporta la destinație.

Citește și: Ana Birchall BATE cu PUMNUL în masă înainte ȘEDINȚA CSM unde se va stabilii viitorul DNA: E nevoie de profesionalism

„Un avion al companiei Blue Air cu 163 de pasageri la bord a decolat de la Cluj spre Constanța, dar s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice. Aeronava a aterizat în condiții de siguranță, iar pasagerii așteaptă o altă aeronavă a companiei ca să îi ducă spre destinație”, a spus Ciceo.

Potrivit site-ului Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, zborul spre Constanța a fost reprogramat pentru ora 16.00, după ce decolase, inițial, la ora 9.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.