Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, din cauza unui avion cu defecțiuni. Oamenii sunt nervoși și fac scandal

makalius.lt
aeroport

Agitaţie mare pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa. Oamenii sunt supăraţi şi fac scandal pentru că nu au reuşit să decoleze către destinaţie din pricina unor defecţiuni, informează ZiuaConstanta.ro.

Citește și: Mihai Tudose, atac virulent la adresa unor lideri PSD: 'Și-au schimbat toți tricourile cu Dragnea și și-au făcut fețe de perne cu Dăncilă'

Mai precis, în cursul serii de miercuri, aeronava care trebuia să decoleze aseară către Londra a lovit o pasăre, iar potrivit protocolului, comandantul avionului a decis să cheme echipa tehnică pentru verificări. Pasagerii au fost cazaţi la hoteluri din Constanţa. Directorului aeroportului, Bogdan Artagea, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că "oamenii au fost aduşi în această dimineaţă de la ora 8:00 în aeroport pentru zborul care era reprogramat către Londra, check in-ul efectuându-se la ora 11:00. Comandantul a mai făcut o verificare la aeronavă, unde a constatat alte probleme tehnice. A decis să fie chemată încă o echipă tehnică de la Bucureşti pentru o reverificare".

Astfel, oamenii mai au de aşteptat până când se va decide ora la care pasagerii vor putea zbura către destinaţie. De precizat este că aeroportul din Constanţa a pus la dispoziţie apă atât aseară, cât şi astăzi, iar în ceea ce priveşte mâncarea, compania Wizz Air se va ocupa, imediat ce vor trece cele 3 ore de întârziere de la ora la care era programat zborul astăzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.