Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă pe cerul Ucrainei: apărarea antiaeriană a doborât mai multe drone rusești în apropiere de Kiev

AFP
drone ucraina rusia

Autorităţile ucrainene au anunţat că apărarea antiaeriană a doborât luni drone ruseşti în apropiere de Kiev, informează Reuters, citat de Agerpres. Resturile dronelor au incendiat o zonă nerezidenţiale, dar nu au fost găsite victime.

Serhii Popko, şeful administraţiei militare a oraşului Kiev, a declarat că Rusia a lansat drone spre Kiev, dar forţele de apărare aeriană ale Ucrainei au identificat şi au distrus "toate ţintele inamice" în spaţiul aerian din jurul capitalei.

Resturi ale dronelor au căzut în districtul Sviatoşino din vestul Kievului, declanşând un incendiu pe un perimetru de 200 de metri pătraţi dintr-o clădire nerezidenţială, a adăugat el.

"Conform datelor preliminare, nu există victime în acest moment", a spus Popko într-o postare pe Telegram, deşi a adăugat că informaţiile sunt în curs de verificare.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a declarat pe Telegram că un magazin a fost incendiat în Sviatoşino, dar nu au fost găsite victime şi s-a reuşit controlarea incendiului. Alerte de raiduri aeriene au fost declarate luni în jumătate din regiunile ţării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.