Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Persoane electrocutate pe Podul CFR Herăstrău. Circulaţia trenurilor spre mare este blocată/ UPDATE

UDDATE 1: Potrivit ISU, este vorba despre două persoane electrocutate, ambele de sex masculin. Prima persoană, de 17 ani, s-a urcat pe o arcadă metalică pentru a face o poză şi s-a electrocutat. A doua persoană, de 19 ani, s-a urcat pentru a o salva pe prima. Ambele victime sunt în viaţă. Primul bărbat prezintă arsuri pe o suprafaţă mare din corp, iar cel de-al doilea oe mici porţiuni. În continuare se aşteaptă decuplarea liniilor electrificate pentru a se putea interveni.

UPDATE 2: Cele două persoane au fost coborâte şi predate echipajelor medicale. Una dintre victime are arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului.

Ştirea iniţială:

O persoană a fost electrocutată duminică, în Capitală, pe podul CFR Herăstrău, în urma contactului cu liniile electrificate, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

La locul incidentului intervin echipaje SMURD, o autospecială cu apă şi spună şi detaşamentul special de salvatori. Din primele informaţii, se aşteaptă decuplarea curentului pentru a se putea interveni.

Potrivit unor informaţii încă neconfirmate oficial, o persoană a păstruns într-o zonă în care accesul pietonal este interzis, cu scopul de a-şi face o fotografie selfie, moment în care a atins liniile de contact şi a fost electrocutată.

Circulaţia trenurilor spre mare este momentan blocată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.