Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Poliţist înjunghiat în timpul unei intervenţii. S-a întâmplat tot în judeţul Timiş

Twitter
politie crima

Un poliţist din judeţul Timiş a fost înjunghiat în picior, joi seara, în timpul unei intervenţii la un scandal izbucnit într-un bar.

Joi seara, în jurul orei 21,45, la dispeceratul Poliției orașului Făget, din judeţul Timiş, s-a primit o solicitare, de la un bar din localitatea Surducu Mic, referitor la faptul că un cetățean tulbura linistea publică. La fața locului a fost trimis un echipaj format din agenții de poliție Lapugeanu Leontin și Covaci Denis, ambii de la Sectia 9 Rurală. În urma intervenției și a imobilizării persoanei agresive, agentul Covaci Denis a fost înjunghiat în zona genunchiului.

Polițistul a primit îngrijiri medicale, starea sa fiind bună. Agresorul a fost reținut. În acest caz se fac cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru ultraj.

În ultima perioadă, în judeţul Timiş au avut loc mai multe incidente în care au fost implicaţi poliţişti. Cel mai grav a avut loc în urmă cu două luni, când un interlop fugar a împuşcat mortal un poliţist care l-a oprit la un filtru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.