Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Polițiștii au împușcat un bărbat care i-a atacat cu cuțitul

AJC.com
foc de arma, pistol

Polițiștii vrânceni au tras cu pistolul pentru a se apăra de un bărbat care îi amenința cu cuțitul, în orașul Focșani, în timp ce oamenii legii încercau să aplaneze un conflict izbucnit între agresor și concubina sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii au răspuns unui apel la numărul 112 făcut de o femeia care a anunțat că a fost bătută de concubinul ei. Deoarece agresorul nu a fost găsit la domiciliu, femeia a fost dusă la o secție de Poliție pentru a face plângere pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Ulterior, victima a fost dusă acasă de polițiști, care s-au întâlnit astfel cu bărbatul revenit, între timp, la domiciliu.

Citește și: Moise Guran, funcție-cheie în USR-PLUS! Alianța se transformă într-un singur partid

Scandalul a reizbucnit, iar agresorul a început să-i înjure pe polițiști și apoi i-a atacat cu un cuțit. Pentru a se apăra, agenții au tras un foc de avertisment și l-au imobilizat.

„După întocmirea documentației, polițiștii au condus-o pe femeie la domiciliu, ocazie cu care, cu acordul acesteia, au pătruns în curte pentru a verifica dacă mai există vreo stare de pericol pentru viața ori integritatea corporală a femei. La un moment dat, bărbatul care revenise la locuință, a ieșit în curte având în mână un cuțit și s-a îndreptat amenințător către polițiști, adresându-le injurii. Bărbatul a fost somat să abandoneze cuțitul, dar întrucât nu s-a supus somației, unul dintre polițiști a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment în plan vertical. Acesta a aruncat cuțitul pe sol, după care cei doi polițiști l-au imobilizat, l-au încătușat și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Citește și: Ludovic Orban continuă curățenia! L-a executat pe omul numit de Viorica Dăncilă

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea s-a sesizat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și a dispus reținerea individului pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.