Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Prima REACȚIE a DNA după sinuciderea fostului șef al DNA Timișoara

Inquam Photos / Octav Ganea
DNA sigla sediu

Primă reacție din DNA după suicidul șocant de la Timișoara. Conform România TV, conducerea DNA central susține că procurorul care și-a luat viața în această dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției. Astfel, unica ipoteză plazibilă rămâne ca probemele procurorului să fi fost personale.

Citește și: IPJ Timiș CONFIRMĂ dezvăluirile ȘTIRIPESURSE.ro - Poliția a IGNORAT primul apel al bărbatului tăiat de viu cu drujba

Fostul șef al DNA Timișoara a avut parte de o moarte violență vineri dimineață. S-a prăbușit de la etajul 6 al sediului Direcției Naținale Anticorupție din centrul orașului, transmite opiniatimisoarei.ro.

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit în această dimineață la serviciu, a mers în biroul său, iar la scurtă vreme trupul neînsuflețit i-a fost găsit pe aleea din dreptul clădirii Schelei de Petrol care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

A fost declanșată o anchetă care va stabili dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident. Tamas Schiffbeck a condus mai mulți ani Direcția Națională Anticorupție Timișoara. Avea 49 de ani, era căsătorit și avea 2 copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.