Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Primul caz de West Nile la Iași, înregistrat în acest sezon - O femeie este în stare gravă! Câte cazuri s-au înregistrat la nivel național

Tion
West Nile

O femeie de 62 de ani este internată în stare gravă la secția de Anestezie Terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, după ce a fost diagnosticată cu West Nile, informează Mediafax.

Femeia de 62 de ani a fost internată în urmă cu câteva zile la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Potrivit medicilor, boala pentru care primește tratament de specialitate a avut o evoluție bună, însă alte probleme medicale ale femeii au necesitat internarea în Terapie intensivă.

„Este primul caz de West Nile la Iași, este vorba despre o femeie de 62 de ani, cu comorbidități. Din cauza comorbidităților se află în terapie intensivă, și nu din cauza gravității boli, boala a avut o evoluție favorabilă. În momentul de față femeia este în terapie intensivă.", a declarat Carmen Dobrovăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Potrivit managerului, femeia are boală cronică cardiacă și suferă și de obezitate, este din orașul Iași și le-a spus medicilor că nu a fost plecată la mare.

La nivel național, până în 14 august numărul cazurilor de infecţie cu virusul West Nile din acest sezon ajunsese la opt, iar două dintre persoanele infectate au murit. Decesele s-au înregistrat în județele Călărași și Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.