Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Protestatari "Vestele Galbene" au încercat să pătrundă în reședință de vară a președinților Franței

RT
Franta violente

Aproximativ 40 de membri ai mișcării "Vestele Galbene" au încercat să pătrundă joi în Fortul Brégançon, reședință de vară a președinților Franței, a declarat Francois Arizzi, primarul localității Bormes-les-Mimosas, confirmând informații publicate vineri de cotidianului francez Var-Matin.

"Jandarmeria a intervenit pentru a bloca (...) aproximativ de Veste Galbene care voiau să ajungă la Fortul Brégançon", a declarat Arizzi, citat de site-ul de știri Atlantico.fr, conform Mediafax.

"Este o nebunie. Oamenii care vor mai multă democrație ar trebui să înceapă respectând proprietatea altora", a adăugat oficialul, precizând că unii protestatari au pătruns pe proprietăți private în încercarea de a ajunge la reședința prezidențială, care aparentă era nelocuită în momentul producerii acestui incident.

Serviciul de presă al Administrației prezidențiale franceze a refuzat să dezvăluie unde se află președintele Emmanuel Macron în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Citeste si ICCJ a decis când va avea loc tragerea la sorți pentru desemnarea membrilor Completurilor de 5 judecători pentru anul 2019

Începând din noiembrie, sute de mii de persoane au participat la protestele săptămânale organizate în Franţa de Mişcarea "Vestelor Galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi şi erodarea nivelului de trai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.