Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Restricții în Ilfov: Restaurante se închid și se interzic jocurile de noroc și concertele

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Restaurantele și cafenelele se închid la interior în județul Ilfov, începând de luni ora 20.00. Se interzic jocurile de noroc, spectacolele și concertele, anunță MEDIAFAX.

Prefectura Ilfov anunță că la ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov de luni a fost adoptată Hotărârea nr. 40 privind măsurile dispuse pentru unele localități din județul Ilfov.

Având în vedere că în județul Ilfov rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 9 noiembrie ora 20:00 și până în data de 23 noiembrie ora 20:00, la nivelul județului Ilfov se dispun următoarele măsuri:

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;

– activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;

– interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc;

– interzicerea organizării și desfășurării activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.