Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă sporită în Franța: Autoritățile au confirmat primele două decese provocate de coronavirus - Alte 17 persoane sunt infectate

CNN
coronavirus

Franţa a raportat miercuri dimineaţă al doilea deces cauzat de Covid-17, iar numărul total al cazurilor de infectare este de 17, potrivit Le Figaro.

Miercuri dimineaţă, Ministerul francez al Sănătăţii a anunţat trei noi cazuri de infectare. Dintre acestea, un bărbat în vârstă de 60 de ani - care se afla în stare gravă - a murit la Paris.

Un al doilea pacient recent testat pozitiv, în vârstă de 55 de ani, se află internat în Amiens şi este în stare gravă, iar al treilea, în vârstă de 39 de ani, în Strasbourg, cu simptome uşoare.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Papa Francisc a spus, miercuri, că este alături de cei bolnavi din întreaga lume şi de autorităţile civile angajate în oprirea răspândirii coronavirusului.

Până pe 26 februarie, au fost înregistrate peste 80.000 de cazuri de infectare în lume.

Gripa provocată de coronavirus este foarte contagioasă, însă rata mortalităţii este scăzută: de 0,7%, în afara oraşului Wuhan (epicentrul epidemiei), şi de 2-4% în Wuhan.

Covid-19 s-a răspândit, în aproximativ două luni, în 35 de ţări. Din Europa, Italia este cea mai afectată ţară, cu peste 320 de cazuri confirmate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.