Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Tudorel Toader vorbește despre demisie: 'Dacă decizia e a mea, nu o discut cu Tăriceanu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

„Eu îmi fac treaba până în ultimul moment, ca ministru”, a spus Tudorel Toader, astăzi, la sediul Ministerului Justiției. De asemenea, Tudorel Toader a vorbit și despre posibilitatea unei demisii.

„(...) Este posibilă orice variantă pe care o prevede Constituția. Orice variantă pe care o vor decide decidenții. Eu v-am repetat. Eu îmi fac treaba până în ultimul moment, ca ministru. (...) Nu, dacă citeați bine printre rânduri, ce am spus eu, am luat în calcul ambele variante (c.n. remaniere și demisie). Din moment ce am spus că până apare în Monitorul Oficial, n-am spus care e procedura prin care apare în Monitor altcineva, prin urmare sunt toate căile posibile. Dacă decizia e a mea, nu o discut cu dl Tăriceanu. N-am nevoie să mă consult dacă să-mi dau demisia sau nu. E o decizie personală”, a spus Toader la sediul Ministerului Justiției.

Astăzi are loc dezbaterea şi votul asupra moţiunii simple „Justiţia - victimă sigură în mâinile lui Toader”, depusă de grupurile parlamentare USR şi PNL, după ce a fost amânată de două ori, din lipsă de cvorum. Moţiunea ar putea decide soarta ministrului Justiţiei Tudorel Toader, confruntat în ultimele săptămâni cu nemulţumiri şi critici venite din PSD, inlcusiv din partea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.