Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Un bărbat încarcerat la Rahova a EVADAT

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un deținut în vârstă de 35 de ani, condamnat pentru că a condus băut, aflat în custodia Penitenciarului Rahova, a fugit de la un punct de lucru aflat pe raza comunei Pantelimon, polițiștii trimițând echipe de căutare pentru prinderea acestuia, anunță Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), conform Mediafax.

Citește și: VIDEO Gheorghe Dincă, TUPEU INCREDIBIL - Criminalul din Caracal și-a schimbat look-ul pentru reconstituire

"Luni, 16.09.2019, în jurul orei 14.30, s-a constatat că deţinutul GRUIA MARIUS MARIO, în vârstă de 35 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an, 6 luni, 20 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (336 NCP), clasificat în regim deschis, a părăsit un punct de lucru aflat pe raza comunei Pantelimon", arată Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Pentru capturarea deţinutului, a fost sesizată Secția 19 Poliție și Poliția Orașului Pantelimon, a fost alarmat personalul, au fost trimise echipe de căutare formate din personalul unităţii.

"Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani", arată ANP.

La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu: pantaloni de trening de culoare gri închis, bluză de culoare bleumarin, tricou alb.

Pentru orice informaţie cu privire la evadat, polițiștii sfătuiesc populația să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numărul de telefon: 021/4200810.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.