Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ, un nou ATAC - Autoritățile din Noua Zeelandă intervin în urma unui incident în Christchurch

breaking news

Autoritățile din Noua Zeelandă au transmis marți că răspund unui incident în Christchurch, orașul în care peste 50 de persoane au fost ucise în luna martie în urma unor atacuri asupra a două moschei, relatează Reuters.

Polițiștii nu au oferit detalii privind natura incidentului, dar au avertizat cetățenii să nu se apropie de zona de intervenție. Incidentul a avut loc în zona Philipstown, conform Mediafax.

Citește și: Absolut HALUCINANT - Localnicii au FURAT tot ce au găsit lângă mașina în care a MURIT Răzvan Ciobanu - Oamenii au plecat cu alcool și o Biblie

Serviciul de ambulanță a transmis că mai multe ambulanțe se află în zonă, dar accestea nu au primit momentan niciun pacient.

Conform informațiilor apărute în presa locală, polițiștii au fost chemați în urma unor amenințări cu bombă și au evacuat toate persoanele din zonă. Purtătorul de cuvânt al poliției a refuzat să comenteze informațiile publicate de New Zealand Herald.

Cel puțin 50 de persoane au murit și alte 20 au fost grav rănite în urma a două incidente armate produse în data de 15 martie la moscheile Al Noor și Linwood din Christchurch, Noua Zeelandă. Atacul terorist a fost comis de un adept al supremației albe și autoproclamat „etno-naționalist”. Înaintea atacului, individul a publicat pe contul său de Twitter mai multe poze cu arme și o „proclamație” de 74 de pagini în care își explică acțiunile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.